BOUWKRONIEK-logo_plus_name_HORIZ

Overtuig jouw toekomstige klanten van de kracht van jouw product/dienst in Bouwkroniek

Bouwkroniek’ is al 101 jaar hét werkinstrument van elke bouwprofessional. Een vaste waarde in de sector en een betrouwbare partner!

Mockup-REDACTIONNEL-BK

Grijp daarom deze kans om gezien te worden en gebruik ons magazine als podium om jouw bedrijfsverhaal, jouw oplossingen en/of productinnovaties voor te stellen!

Samen overtuigen we die aannemer, installateur, aankoper, bouwprofessional van het succes van jouw bedrijf.

Vraag een op maat gemaakte mediacampagne of gewoon meer info!

 


Lees hier de algemene voorwaarden. De verzamelde persoonlijke informatie wordt verwerkt door EBP bv, btw-nummer: BE 0451.979.022. Ze zijn onder meer nodig om uw aanvraag te verwerken en worden vastgelegd in onze databank. EBP of een bedrijf van de Infopro Digital-groep kan deze bestanden gebruiken om u of hun klanten producten en / of diensten aan te bieden die nuttig zijn voor uw professionele activiteiten of om u te integreren in professionele archieven. Om uw rechten uit te oefenen, er bezwaar tegen te maken of om meer te weten te komen: Handvest Betreffende Persoonsgegevens.


jouw partner in de bouw!

Het weekblad geeft de actualiteit uit de sector weer in woord en beeld en brengt onder meer straffe interviews, projectbesprekingen en onderzoekstudies. Daarnaast publiceert Bouwkroniek wekelijks de laatste overheidsopdrachten uit de volledige bouwsector. Een werkinstrument bij uitstek voor de bouwprofessional!

Thema’s

  • Duurzaam bouwen
  • Transport & Logistiek
  • Technologie en innovatie
  • HR & tewerkstelling
  • Overheidsopdrachten
  • Investeren in vastgoed
  • Architecten
  • Openbare ruimte & infrastructuur

Sofie Ameloot

Marketing en Sales Verantwoordelijke

"Wij kiezen elk jaar opnieuw om Bouwkroniek op te nemen in onze mediamix. Door Bouwkroniek bereiken we een groot professioneel publiek. Dat geeft ons de mogelijkheid om nog meer naambekendheid te verwerven, en tegelijk nieuwigheden en seizoenstopics onder de aandacht te brengen.” 

Imke Martens

Management Assistant

"Binnen de VT-Invest Group kiezen wij resoluut voor Bouwkroniek om onze visibiliteit te vergroten, onze branding te versterken en ons marktaandeel hiermee te laten groeien.
Wij als holding, die diverse vastgoedontwikkeling- en bouwgerelateerde productievennootschappen controleert, dus een vaste waarde. Dit is een terugkerend aspect in onze keuze voor onze communicatiekanalen.
 


Siegfried Schutijzer

Aquafin NV


"Voor ons is samenwerken met Bouwkroniek eigenlijk heel logisch. Door onze advertorial in het magazine te publiceren bereiken we in één klap een heel pak van onze technische partners. En ook de samenwerking met hen loopt vlot. Ze stellen ons de juiste werkwijze voor zodat we ons bereik maximaliseren en het overleg is persoonlijk en to the point. Exact wat we zoeken van een partner"

Cookies instellen • Algemene voorwaarden

EBP • Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, 1090 Brussel • Tel.: +32 (0)2 894 56 05

A brand of  EBP • Member of Group